50 cavallistes participen de l’ofrena floral a la Mare de Déu Trobada

9 cavalls amb carros i carruatges, més de dues dotzenes de cavalls muntats i quasi cinquanta persones prengueren part de l’ofrena a la Mare de Déu Trobada el 8 de setembre dematí.

A les 9,30 es reuniren al començament del carrer Major els carros, carruatges i muntures per anar a fer una volta per les foranes del poble. A les 11 tornaren al carrer Major per dirigir-se a l’església on els esperava el rector. Allà feren l’ofrena floral a la Mare de Déu Trobada. Destacà la presència d’un bon grapat de gent molt jove dins els carruatges o damunt un cavall o una egua. La diada acabà amb un dinar de germanor a s’escola nova. 75 persones degustaren una magnífica paella. L’Associació de cavallistes de Sant Llorenç agraí a totes les persones que hi participaren la seva col·laboració i es mostrà molt satisfeta per la gran participació que hi havia hagut.

fotos

Per veure més imatges: Associació de cavallistes de Sant Llorenç

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada