Benvinguts/-des a Card.cat

Avui, dia 9 de setembre de l’any 2011, estrenam amb orgull aquesta nova pàgina de Card.cat amb la il·lusió que es converteixi en el punt de referència del municipi. Volem aconseguir que la gent de Sant Llorenç, Son Carrió i sa Costa (sa Coma, Cala Millor i s’Illot) se sentin identificats en aquest projecte i que cada dia (des de casa seva, el seu lloc de treball, i fins i tot des de la península o l’estranger) tenguin ganes de visitar-nos. Però no només això, sinó que a part d’articles d’àmbit més local, també pretenem atreure gent de per totes parts amb una gran quantitat d’articles culturals, d’opinió i altres.

El millor de tot és que realment aquesta pàgina l’escrivim tots,  ja que no disposam de cap línia editorial tancada:  tothom pot publicar el que vulgui, des d’articles de qualsevol tema,  fins a fotografies, àudios o vídeos.  L’única condició és que sigui escrit en llengua catalana (disposam d’uns editors que s’encarreguen de corregir el text si fa falta)  i que no s’atempti contra la moralitat i el bon gust (insults, racisme, atacs personals…).  Així que ja ho saps, si vols publicar res, envia’ns-ho a editors@card.cat.

Foto

També us podeu entretenir a comentar les entrades que anirem posant a la pàgina  i iniciar qualsevol debat que pugui ser enriquidor. Finalment, a part de la pàgina web, també ens podeu seguir pel Facebook i el Twitter.

I res més, però no em vull acomiadar sense donar les gràcies als que han fet possible que aquest petit projecte comenci a caminar: tots els autors que ja s’han compromès a escriure (els particulars i els que representen associacions); els editors (Tomàs Martínez, Guillem Pont, Serafí Lliteres i Josep Cortès); l’autora de la capçalera (Catalina Forteza); i, com no, el nostre enginyer informàtic (Joan Tomàs Matamalas).

9 comentaris a “Benvinguts/-des a Card.cat

 1. Des de Sa Coma ja vos podeu apuntar una seguidora. Esper que la revista arribi a tothom i que cada dia s’animi més gent a participar en aquest projecte que uneix a tot el municipi. Enhorabona a tots els que heu fet tant d’esforç i feina de bon gust. PER MOLTS D’ANYS!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. Enhorabona per a la iniciativa, genial com totes les que, al llarg dels anys, heu anat fent, i feliç de participar-hi.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 3. El meu padrí es queixa de no poder veure card.cat perquè no té Internet. Jo li he dit que hi aniré amb el portàtil.

  Això m’ha fet pensar que hi haurà molta gent que passaria molt de gust de seguir la, i per trobar-se en l’altra banda de la bretxa digital no ho poden fer.

  Algú té idees per arribar a l’esmentat públic?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 4. Enhorabona als emprenedors que han començat aquesta aventura, que ens ha de servir no només com a font d’informació i d’esbarjo, si no també de promoció de la cultura i identitat del nostre poble dins la xarxa d’internet.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada