Entrant en matèria

La gent major solia dir “no hi ha temps que no torn”, ara els joves no ho tenen tan clar, viure al dia i cap endavant. Les noves tecnologies ens han obert un portal de comunicació on, minut a minut, podem estar al dia del que passa al voltant i de tots els detalls inimaginables que trobam dins elles. Tant si és per feina, per diversió o només per estar entretinguts, abans d’iniciar una tasca trobam d’una manera o l’altre, el punt de partida cap on prendre o bé, com “girar sa truita” per fer les coses diferents.

Normalment i per dir-ho d’alguna manera “la gent sap més el que passa a ca el veïnat que el que passa per dins ca-seva”, és a dir, sabem el que passa per Ciutat però no el que fa la gent del poble. Posant en marxa aquesta revista digital ens donen l’oportunitat, a les diferents associacions, de poder mostrar el que duim a terme de cap a cap d’any, tant del que hem fet com del que “s’intentarà” fer.

I com hem dit abans, que sigui un punt de partida i no vegem el final, donam la benvinguda a questa nova revista digital.

2 comentaris a “Entrant en matèria

  1. Esper que sigui tot un èxit, enhorabona a tots els qui participau en aquest projecte novedós.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada