Gran èxit de la presentació de Card.cat

Divendres, 9 de setembre de 2011,  es va produir una fita que mai s’havia assolit en el nostre municipi: la presentació d’una revista digital. L’acte es va produir a les 21 hores a la Biblioteca Municipal, la qual, per cert,  presentava un  aspecte immillorable. El president de Card.cat, Pau Quina Jaume,  va explicar el projecte acompanyat de l’enginyer informàtic de la revista, Joan Tomàs Matamalas, i va donar el sus a aquest il·lusionant projecte.  Es va fer saber que la revista estava oberta a tothom, sense distincions d’ideologia o temàtica, i que pretenien arribar a tot el municipi (Sant Llorenç, Son Carró i sa Costa) i, fins i tot, més enllà. També es van explicar les pautes de com poder col·laborar a la pàgina web (tant com a col·laboradors fixos com esporàdics). Finalment, Pau Quina Jaume  va navegar per la pàgina per mostrar a l’auditori les diferents seccions  existents.

 

fotos

Un comentari a “Gran èxit de la presentació de Card.cat

  1. Enhorabona a tots els col.laboradors, i a tota la gent que ha fet possible la realització d’ aquet projecte. Ha duit molta feina… però el difícil ja està fet. Ara, amb l’ ajuda de tots, veurem com aquest projecte creix cada dia un poc més.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada