Tota fruita a son temps…

Tota fruita a son temps… i a s’estiu xigales, diu el popular refrany, i és que card.cat és com una fruita del temps que dóna resposta a noves demandes, on l’autor de l’escrit no és l’únic que té la paraula, ara la paraula és de tots. Temps de telecomunicacions i Internet, temps frenètics on tot pareix que va a una velocitat de vertigen, nous descobriments científics i tecnològics, on tothom té accés a una quantitat desorbitada i caòtica d’informació…, i ja tenim el cap inflat com un bombo. De la feina a una cita al bar amb un amic, encara-que-abans-he-de-passar-per-l’hipermercat-a-comprar-menjar-pels-moixos-i també-he-d’aturar-me-un-segon-a-la-casa-de-Movistar-que-el-puta-mòbil-se’m-queda-sense-bateria… ATUUUUUURAAAAAAAAAAAAAA!! Respira profundament i mira la naturalesa… que ara és temps de figues.

Així doncs, aprofitaré aquest espai per publicar els ritmes de la mare natura, lents…, amb fotografies dels seus fruits.

Fotos

3 comentaris a “Tota fruita a son temps…

  1. Bones?, Bonissimes!. Sense cap dubte ho son totes, ho puc dir de primer mà… ho hauria de dir de primera boca?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada