Ja hem arribat als mil lectors!!!

Només han passat sis dies des que inauguràrem Card.cat, però l’èxit de la revista ha estat immediat. Tant, que just hem necessitat aquesta  setmaneta per superar les mil visites.

El sistema de Google Analytics que governa la nostra pàgina ens permet saber exactament el número d’entrades que ha tengut fins ara la web i, com us he dit, ja hem superat les mil, amb una mitjana de dues-centes diàries. Aquesta és un xifra espectacular, si tenim en consideració que acabam de començar, i que encara ens queda presentar-nos a Son Carrió (d’on encara traurem més lectors). A més, al Facebook encara ens fa falta donar-li una petita empenta final. Tot junt ens permet ser optimistes de cara al futur quant a número de lectors i això és molt important, perquè tots els autors veuen recompensada així la seva feina. Saben que no escriuen a un pou sense fons i que els seus articles són llegits i comentats per la gent.

Així que des d’aquí no puc fer res més que donar les gràcies a tots els lectors fidels que cada dia s’asseuen davant l’ordinador per saber què hem publicat. Així dóna gust fer feina. I no us estigueu de convidar encara més gent (amics, família, companys de feina…) a visitar la nostra pàgina, que com solen dir: “quants més són, més riuen“.

També vull agrair a tots els nostres autors el ritme frenètic d’articles que ens estan enviant. Això permet que la pàgina estigui actualitzada dia a dia i que els lectors vulguin saber què més hi ha avui per llegir. Gràcies a tots i esperem que mantingueu aquest bon ritme.

Per acabar, us destacaré una sèrie de curiositats que podem conèixer gràcies a aquest sistema de Google Analytics. Per exemple, que tenim una cinquantena de visites des de Madrid i una trentena des de Barcelona. Suposam que són llorencins que viuen allà per diferents circumstàncies i volen estar assabentats del que passa pel poble. A tots ells, gràcies de tot cor. També destaquen algunes visites des d’Amèrica, Anglaterra o Alemanya (que també deuen ser el mateix cas) i també els agraïm el seu interès.

Finalment una darrera dada que ens du a la reflexió: sabeu quina és la categoria més visitada de la pàgina web? Idò “Sucessos” i el millor de tot és que encara no hi hem escrit res. Ben aviat ens haurem d’ocupar d’acontentar aquesta morbositat que pareix acompanyar els nostres lectors.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada