Què hauria d’agrair?

Bon dia!. M’han contat, com a cosa certa (si no ho fos no passaria res), que encara hi ha determinades tribus del cor de l’Àfrica que es reuneixen cada matí en el moment de la sortida del sol. Allà tots plegats, en rotllana, canten i ballen una cançó de gratitud per haver-se despert i tenir l’avinentesa de poder iniciar una nova jornada.

Foto sortida del sol des de Ses Sitges

Ja no recordo la cançó (en una versió de la Filharmònica de Londres), però algun dia encara pens en el sentit de la història que em contà en Paco Vilahur: Què puc celebrar en aquest nou dia, regalat, de vida?

Un comentari a “Què hauria d’agrair?

  1. Guillem!Doncs jo t’hi afagiré un altre cosa que fan ( que també ho sé per cosa certa) . Resulta que un vespre sortida de misa, un home en va dir: Bona nit! Jo li vaig respondra : Bona puça et pic. i aquell home en va mirar amb mala cara… I un dia comentant aquest succés davant un missioner que havia estat a Rabiro ( Burindi) em va dir que els indigenes d’allà, així que com tu dius que donen gràcies per haver-se despertat, cada vespre per despedir-se es diuen: Bona nit, bona puça et pic o totes les puses a n’es teu llit. Perquè les pusses, va afegir l’amic missioner, solen picar als vius.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada