Concert a Cala Millor

El passat dia 18 de setembre la coral de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma actuà per primera vegada a l’Església de la Mare de Déu dels Àngels de Cala Millor.

La coral, dirigida per Margalida Barceló, interpretà a la primera part de l’acte: Himne a la Gent Gran, Zarabanda, La Dama de Mallorca, Estoy Soñando (del grup ABBA), My heart will (Titànic), i els valsos, Vell Pescador i El vaivé de les ones. A la segona part, set havaneres, de les quals la més aplaudida va ser La Bella Lola, que hagueren de repetir a petició del nombrós públic assistent.

El rector, Fra Tomeu Pastor, va felicitar la coral i va agrair la seva actuació. Acabat el concert, es posaren a la venda dolços a benefici de l’Associació Dignitat i Feina que presideix Fra Tomeu, el qual fou guardonat el passat dia 6 de setembre amb el premi a la Solidaritat que atorga el Consell de Mallorca.

Fotos

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada