Activitats setmana europea de mobilitat

Un any més, la delegació de sa Coma de l’Ajuntament de Sant Llorenç s’adhereix a la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible. Sota el lema “Desplaça’t de manera eficient,:millora la teva mobilitat” s’han organitzat diferents activitats per tal de promocionar la mobilitat més sostenible:

Dia 27 de setembre, a sa Coma, a les 17h en el Centre Jove, sortirà una bicicletada amb els més joves pels carrers de sa Coma.

Per altra banda, la delegació de sa Coma de l’Ajuntament ha adquirit dues bicicletes per tal de promocionar que els treballadors utilitzin la bicicleta per fer desplaçaments curts pel nucli de sa Coma.

Un comentari a “Activitats setmana europea de mobilitat

  1. Me fa molta gràcia, per no dir unaltra cosa, que l’ajuntamnet de Sant Llorenç s’adaresqui a la campanya de mobilitat, que demani que es fassin els desplassaments amb bicicleta a Sa Coma, que els al.lots, pares i mares anem a l’escola amb bicicleta o a peu, quan quasi bé tot els funcionaris i polítics del nostre ajuntament van a fer feina amb el cotxe i per més inri, aparquen damunt la plaça de l’ajuntament, quasi bé devora la seva cadira, perque a damunt la plaça només hi aparquen els treballadors i polítics de la sala, encara que ho neguin, ho podeu comprovar qualsevol matí i més d’un capvespre.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada