Cròniques del Ple de l’Ajuntament

Ja sabeu que dijous passat es va celebrar un Ple a l’Ajuntament. Pel que sembla es van adoptar decisions importants per al municipi (com la pujada de la tarifa de l’aigua potable o l’aprovació dels estatuts del Consorci de Turisme amb Son Servera). Per altra banda, el debat es va encalentir entre el PP i el PSM amb les mocions presentades per aquest darrer partit sobre la llengua i el tren. 

Tot això ho podeu llegir a les cròniques del Ple que us deixo dels diferents mitjans de comunicació de l’illa. Diario de Mallorca posa més èmfasi en l’acord del Consorci de Turisme, mentre que el Diari de Balears se centra més en la disputa sobre la llengua i el tren entre els dos principals partits de l’oposició (PP i PSM).  Aquí teniu els enllaços:

Diario de Mallorca

Diari de Balears

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada