Feim Via 2011; el tren no té marxa enrere

Ahir horabaixa, 27 de setembre, a Son Servera, es tornà a activar la Plataforma pel tren de Llevant.

Un conjunt de persones, en representació de diverses entitats i dels pobles de Manacor, Sant Llorenç, Son Servera, Artà i Capdepera es reuniren per posar en marxa diverses actuacions per reclamar el compliment del conveni ferroviari i la represa de les obres del tren.

Si desitjau participar-hi activament o rebre més informació vos podeu posar en contacte amb plataformatrenllevant@gmail.com

Us mantindrem informats.

Foto

 

2 pensaments a “Feim Via 2011; el tren no té marxa enrere

  1. Me agradaria que se acabasin ses obres des tren per poder anar de Son Servera a Palma amb tren, i que obrisin duna vegada de sa bencinera a Son Servera i no aver de fer tanta voltera.

  2. No és per res però s’ha de tenir molt mala llet per fer el que li ha fet el Govern de les Illes sobretot al poble de Son Servera, que a més és de on en prové el president. Deixar durant tota la temporada turística l’entrada de la benzinera tallada -que recordem és la que dona accés al poble des de la carretera i allà a on es concentren la majoria de comerços del poble- ha provocat una quantitat de pèrdues brutals per a la gent de Son Servera. Però pel que es veu al PP de les Illes només li importen els llocs de treball del pobles a on governa, o creis que es coincidència que hagin fet això justament a tres pobles a on no han tocat plomes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.