Feim Via 2011; el tren no té marxa enrere

Ahir horabaixa, 27 de setembre, a Son Servera, es tornà a activar la Plataforma pel tren de Llevant.

Un conjunt de persones, en representació de diverses entitats i dels pobles de Manacor, Sant Llorenç, Son Servera, Artà i Capdepera es reuniren per posar en marxa diverses actuacions per reclamar el compliment del conveni ferroviari i la represa de les obres del tren.

Si desitjau participar-hi activament o rebre més informació vos podeu posar en contacte amb plataformatrenllevant@gmail.com

Us mantindrem informats.

Foto

 

2 comentaris a “Feim Via 2011; el tren no té marxa enrere

  1. Me agradaria que se acabasin ses obres des tren per poder anar de Son Servera a Palma amb tren, i que obrisin duna vegada de sa bencinera a Son Servera i no aver de fer tanta voltera.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)
  2. No és per res però s’ha de tenir molt mala llet per fer el que li ha fet el Govern de les Illes sobretot al poble de Son Servera, que a més és de on en prové el president. Deixar durant tota la temporada turística l’entrada de la benzinera tallada -que recordem és la que dona accés al poble des de la carretera i allà a on es concentren la majoria de comerços del poble- ha provocat una quantitat de pèrdues brutals per a la gent de Son Servera. Però pel que es veu al PP de les Illes només li importen els llocs de treball del pobles a on governa, o creis que es coincidència que hagin fet això justament a tres pobles a on no han tocat plomes.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada