Sal i Llum: Mare de Déu trobada

A principis del mes de setembre Sant Llorenç des Cadassar celebra les festes de seva patrona, la Mare de Déu Trobada. En el reportatge podeu veure la possessió de Son Vives, l’Associació de Cavallistes, Ofrena floral i Missa.

Un comentari a “Sal i Llum: Mare de Déu trobada

  1. Reportatge, sens dubte, realitzat amb tota la bona voluntat del mon. Com també, i n’estic segur, tenen aquesta bona voluntat totes les persones que hi intervenen. Però, a vegades, la bona voluntat, resulta insuficient. Segons el meu parer, ni es poden deixar de banda les aportacions dels historiadors, ni es poden tergiversar les llegendes, ni es pot tractar una llegenda com si fos un fet històric.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada