Rafel Duran a Sa Màniga

Els dies 7 i 8 d’octubre Produccions de Ferro estrena a l’Auditori de
Sa Màniga un nou espectacle teatral. És un monòleg escrit i
interpretat per Toni Gomila i dirigit pel reconegut Rafel Duran, nascut a Sant Llorenç. 

Després de l’èxit d’Els Convidats, la companyia mallorquina Produccions de Ferro torna als escenaris amb un nou espectacle que, podríem dir, representa una passa més en la seva trajectòria. Acorar és un monòleg escrit i interpretat per Toni Gomila que parteix d’una jornada de matances per reflexionar sobre la identitat col·lectiva dels mallorquins i, per extensió, de tots els pobles. Perquè, sota la direcció del reconegut director Rafel Duran, nascut a Sant Llorenç, aquest espectacle parteix d’aquella premisa que diu que com més local, més universal. L’estrena a l’Auditòrium de Sa Màniga els dies 7 i 8 d’octubre és l’inici d’una gira que els durà per diferents escenaris de les Balears.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada