Homenatge als donants de sang de Son Carrió

Dins el marc de les Festes de Sant Miquel tingué lloc a Son Carrió un homenantge als donants de sang del poble.

L’acte començà a les vuit de l’horabaixa amb una Missa Solemne, seguit de l’entrega d’insígnies per part del President de l’Associació de Donants de Sang, Sr. Llorenç Vallori, acompanyat pels membres de la Junta Rectora i autoritats.

Les insígnies a les 10 donacions s’atorgaren a: Catalina Font Rosselló, Francisca Forteza Sureda, Ramón Galmés García, Mateu Pascual Font, Juan Sureda Sureda i Juana Sureda Umbert. Per les 25 donacions a: Ana Maria Adrover Nadal i Joan Lladonet Salom. I finalment es lliura a la insígnia a les 50 donacions a: Antoni Bassa Durán.

Tancà l’acta un concert de la Coral de l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de Sa Coma.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada