Estrena del primer episodi de Història sobre Blanc

El passat diumenge 2 d’octubre i després d’uns mesos molt intensos de rodatge s’estrenà el primer episodi de la sèrie Història sobre Blanc, la qual ha patrocinat l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar. 

La sèrie, de moment, no es podrà veure a TV Mallorca, ni a les altres illes malgrat l’any passat si que se veia, però podreu veure el primer episodi a www.historiasobreblanc.com.
L’Ajuntament va participar en la sèrie i apostà per aquest projecte d’ impulsar i promoure els nous creadors, en Marc Alcover, un jove de sa Coma n’és un d’ells.

El passat mes de juliol tengueren lloc els rodatges a l’illa i a diferents escenaris del nostre municipi.

Història sobre Blanc forma part del programa de Televisió DO (denominació d’origen). El DO és una aposta de la XTVL per promoure nous creadors i durant la pròxima tardor, emetrà en més de 15 televisions locals de l’àmbit català aquesta sèrie, entre d’altres.
A més de la difusió en televisió, podem considerar el DO com un producte multiplataforma ja que també té gran difusió a internet (http://do.minisites.xtvl.tv i http://www.xiptv.cat), en xarxes socias i participa en festivals com l’INPUT i el MINIPUT.

La història es localitza entre Barcelona i Mallorca i està treballada amb un format innovador, i amb la base de la ficció, la poesia és el fil conductor d’una història d’amor, d’un món oníric.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.