Carretons, davallada als inferns!

Aprofitant el marc de les festes de Sant Miquel Arcàngel a Son Carrió, ja fa dos anys que se celebra, amb molt d’èxit per cert, la cursa de carretons. La data assenyalada en vermell a tots els calendaris, principalment dels joves carrioners i algun llorencí, fou el passat 1 d’octubre.

El lloc escollit, com l’any passat, va ser el carrer Estació. L’hora d’inici de la cursa estava prevista per a les 16 h. però, degut a què enguany es va apostar per fer una sortida dels carretons més espectacular i ràpida mitjançant una rampa de llançament des de damunt un remolc, es va endarrerir la sortida uns 45 min. per problemes a l’hora de muntar aquest innovador artefacte. Tot i l’espera, va valer la pena!

En total, hi va haver una participació d’uns 13 carretons, on no hi faltaren unes senyores descansant a la platja, unes al·lotes “ben curres” prenent una dutxa i, fins i tot, un carretó-nevera-gelateria.

No vos perdeu totes les fotos a www.carriocity.com

Fotos

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada