Instal·lacions esportives

El conseller de Cooperació Local es reuní, en una reunió de treball, amb el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs. A la reunió l’Ajuntament de Sant Llorenç demanà ajuda al Consell de Mallorca per executar la segona fase de l’ampliació de les instal·lacions esportives.

Bernardí Coll, conseller de Cooperació Local del Consell, i Martí Torres, director insular d’aquest departament, visitaren aquest dimarts els municipis d’Artà, Capdepera, Son Servera i Sant Llorenç, on varen mantenir reunions de treball amb els batles. Els primers edils exposaren a Coll i Torres els projectes que presentaran a la convocatòria del Pla d’Obres i Serveis de 2012. El termini conclou el proper 14 d’octubre.

A Sant Llorenç, el batle Mateu Puigròs, demanà al Consell de Mallorca ajuda per poder executar la segona fase de l’ampliació de les instal·lacions esportives a sa Teulera, que preveu la construcció, devora el camp de futbol, de dues pistes de tennis i dues pistes de pàdel. El projecte té un pressupost de 623.000 euros i l’ajuntament demana la subvenció del 60 per cent de l’obra, és a dir, 374.000 euros.

A les reunions, el conseller i el director insular explicaren als responsables dels consistoris els programes i serveis del Departament de Cooperació Local, i que posen a la seva disposició: assessoria tècnica, assessoria jurídica i els serveis del Consorci d’Informàtica.

Aquest article s'ha catalogat com a General per Rafela Riera representant Ajuntament. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada