Nou consorci de Turisme

Ja fa unes setmanes  que aquí mateix vam anunciar que s’havia creat un nou consorci de Tursime, en col·laboració entre els ajuntaments de Sant Llorenç i Son Servera, però ara ampliam la notícia amb tots els detalls sobre aquest acord. 

Cal destacar, bàsicament, que l’objectiu d’ambdues administracions és racionalitzar recursos (“sobretot en temps de crisi”) i implicar-hi la inicativa privada (encara que no s’especifica com).   Properament  es crearan comissions de feina entre ambdós ajuntaments per dissenyar aquest pla. Podeu  ampliar els detalls de la notícia al següent enllaç:

Notícia del consorci de Turisme al Diari de Balears 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada