Marxa pel Tren de Llevant

Avui horabaixa, a Son Servera, s’ha reunit la Plataforma pel Tren de Llevant amb els mitjans de comunicació i els batles de la zona per enllestir els detalls de la 8ª Marxa pel Tren de Llevant.Els batles de Sant Llorenç, Son Servera, Artà i Capdepera han demanat als seus conciutadans que participin en aquesta marxa reivindicativa.

A Sant Llorenç la marxa sortirà a es 11,00 hores de diumenge dia 6 de novembre de la Plaça de l’Església. A Son Carrió sortirà a les 11,00 hores des del Poliesportiu i a Sa Coma sortirà a la mateixa hora des de la Delegació de Sa Coma.

Hi haurà servei de bus per a les persones que no vulguin o no puguin fer la caminada.

Via lliure al tren

Preparació dels detalls de la marxa

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada