Atac a l’OCB

Fa uns dies a l’Ajuntament de Palma es produí un atac molt dur a l’OCB per part del portaveu del PP.El Doctor en Filologia Catalana i professor de la Universitat de les Illes Balears, Jaume Corbera, ho comenta en aquest article.

Misèria PPera

 

Un comentari a “Atac a l’OCB

  1. I do no… No ha estat possible trobar un defensor del català que parli tan clar com ho fa Jose Manuel Blecua Perdices (a qui vareu dedicar uns dels articles de la setmana passada); entenent “parlar clar” com un raonament objectiu ajustat a la veritat i allunyat d’apreciacions subjectives banyades d’odi visceral i manistades amb llengua viperina.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada