Nova enquesta de Card.cat

Avui, dues setmanes després d’oferir-vos la primera, us tornam a presentar una altra enquesta, la qual és més banal i quotidiana que l’anterior. Però, això sí, tracta un assumpte que sempre ha estat un misteri nacional: “En quin ordre et prepares el pamboli?”.

Aquí teniu les possibles respostes:

En quin ordre et prepares el pamboli?

 • Tomàtiga, sal i oli (35%, 19 Vots)
 • Sal, oli i tomàtiga (29%, 16 Vots)
 • Oli, sal i tomàtiga (15%, 8 Vots)
 • Tomàtiga, oli i sal (13%, 7 Vots)
 • Oli, tomàtiga i sal (7%, 4 Vots)
 • Sal, tomàtiga i oli (2%, 1 Vots)

Nombre de votants: 55

Loading ... Loading ...

8 comentaris a “Nova enquesta de Card.cat

 1. xerrant de pamboli. he tastat, per descuit de sa padrina pamboli amb sucre ( i quan ella s’en va temer que li havia posat surcre no hem digué res, ido és ben bo..prova-ho

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • Sa meva padrina a vegades en feia. Pa, oli i sucre. Res més. I una altra recepta antiga que encara en vaig menjar aquesta setmana: pa, oli i prebe bord.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. Es pa en oli se prepara: Primer se oli, en se tomàtige se escampe se oli, i se restrega pes pa, per donarli gust de tomàtige, i despres se possa se sal; Perquè si le poses antes se sal sen va tota per se tomàtige

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • Un argument bastant lògic i ben argumentat.Però pel q es veu a l’enquesta Dalmau cada un ho fa a la seva manera. Deu ser com fer s’amor, que hi ha una manera més clàssica i lògica ,però després a la gent li agrada anar variant… je je

   VN:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
 3. Pau, Pau, tu te aficas dins terreins molt pantanosos; Però si vols dues llisons mevas, te puc ensenya, es de sa mosca dins sa banyera, es des gall de breges en tres dias de fam enrrera, te posses una grapade meis i es gall demunt sa escana, en es moment bo, o es de ses mans fermades derrera i ella demunt un patinet ben engresat i un trispol ban embernisat, perque es des misione ja el deus sebre; Be Pau, tot això en teoria ¡ EH!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada