Exposició a s’Agrícola de Maria Rosa Sabando

Divendres dia 18 de novembre tindrà lloc a les 20:30 hores a la sala d’exposicions de l’Associació Cultural s’Agrícola de Manacor, la inauguració de l’exposició de la pintora Rosa Maria Sabando.

Rosa Maria al seu estudi de Sa Coma

Rosa Maria, va néixer a Miranda de Ebro. Va estudiar Microbiologia a Irún. Si bé, des de ben petita, sentia atracció pels colors i les formes.

El destí la dugué a residir durant cinc anys als Estats Units. Concretament a Chicago, on es va matricular a la prestigiosa Escola d’Art Golf Maine Park. De volta a Espanya va continuar la seva formació acadèmica a l’Escola d’Art Sant Jordi, i a l’Escola d’Art Massana de Barcelona.

Al llarg de la seva carrera ha realitzat nombroses exposicions, tant col·lectives com individuals.

Des de fa dotze anys viu entre Castelldefels i Sa Coma. Al lluminós i ampli estudi de Sa Coma és, precisament, on ha creat les obres que s’exposarà a s’Agrícola de Manacor.

Les seves pintures són úniques i diferents al que es solem veure. Fruit segurament de la seva formació als Estats Units.

Sap dotar a les seves obres d’un fragment de vida, una bellesa, una història, una emoció i una fantasia especial.

A més, les seves pintures tenen harmonia, ritme i associacions de colors.

Ens complau convidar des de Card.cat a tots els col·laboradors i seguidors de la revista a assistir a la inauguració el proper divendres.

2 comentaris a “Exposició a s’Agrícola de Maria Rosa Sabando

  1. maravillosa rosa se supera a si misma con su nueva creacion, como ella misma es su obra espiritual,llena de color,llena de magia.llena de vida. enhorabuena .

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada