Cuina: Aguiat de pilotes

No vos dic que tècnicament se faci així, però jo vos diré com el faig jo. Vos parl de l’aguiat de pilotes, per dues persones.

Ingredients: Prepar dotze pilotetes petites, una tallada de porc seca, com es puny, i la xap pel mig. Una cuixa de pollastre, de la qual també en faig dos bocins; cinc patates mitjanes; devers vuit mongetes tendres, un bocí com es puny de coliflor, dues fulles de col “borratxona” tendres, panses, una grapadeta de pinyons, dues copes de conyac, un tassó d’aigua, mig tassonet d’oli,  tres o quatre alls, i dues cullerades soperes de tomàtiga triturada, o en salsa.

Tall les patates en cantos, fregesc la carn, després les pilotes. Ho pos dins una graixonera de test, després fregesc les patates, els alls i dins l’olla, després, la coliflor i el mateix, les mongetes i el mateix,  el tassó d’aigua i el conyac. Després la tomàtiga, i damunt hi pos la sal i pebre bo, les espècies a gust, ho confit un poc, i llavors hi pos la col, les panses i els pinyons en el foc fins que és cuit.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada