Dijous Bo (amb vídeo inclòs)

Cagondena, saps que vàrem riure!  Gràcies a Déu que a la televisió sempre van escassos d’espai i de temps i no posen tot el que graven, que si no, hagués estat gros.

Bé, perdonau, vaig a començar pel principi. El dijous dia 17 de novembre, la gent gran de Sant Llorenç havia organitzat una excursió a la fira gran d’Inca, la qual és coneix com a Dijous Bo (no sé perquè, però fa uns quants anys que sempre cau en dijous, enguany també). Eren un poc abans de les nou, esperàvem l’autocar i… primera sorpresa: La presidenta es va presentar amb dues senyoretes, una portava un micròfon a la mà amb l’anagrama de IB3 tv. i l’altra sense previ avís va començar a filmar amb la càmera que portava a l’espatlla i la primera a fer preguntes a tothom. Ens varen acompanyar en l’autocar durant tot el camí, us asseguro que el trajecte se’ns va fer curt, resàrem, cantàrem i vàrem dir les mil i una ximpleries davant la càmera, riguérem per les butxaques. Quan arribàrem a la capital del Raiguer, la nostra presidenta va obsequiar a l’entrevistadora amb un exemplar del seu llibre “Una experiència sana”. Poc després les reporteres s’acomiadaren de nosaltres, havien d’agafar el tren, arribar als estudis d’IB3 i muntar el reportatge per posar-ho en antena en el programa “Crònica d’avui”. De la fira, poques coses puc explicar que ja no sapigueu, no sóc el més indicat per lloar o criticar una fira, totes em semblen iguals, com més grans i concorregudes són, menys m’agraden, Hi havia tractors i molta gent, animals i molta gent, sabates i molta gent, havia de tot i fins i tot molta gent. Després anàrem a dinar a Son Sant Martí, també hi havia molta gent, però allà al manco cadascun té la seva cadira i fan un arròs brut que diu tornem-hi tornei. En  una paraula, riguérem molt amb la televisió, caminàrem molt (compràrem poc), a la fira, vàrem menjar i ballar molt al restaurant. Va ser una diada completa

Aquí teniu el vídeo d’IB3:

http://ib3noticies.com/tvalacarta?id=a54d185c-0d97-4cc6-b222-b553fe9556ca

2 comentaris a “Dijous Bo (amb vídeo inclòs)

  1. Perdonau crec que aquí hi ha un petit error. En Tomás a penjat aquest article com a editor de card.cat. Però és de la gent gran de Sant Llorenç.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada