Eleccions amb humor

1. Avui dematí, mentre berenava, escoltava sa ràdio i deia que ses carreteres espanyoles estaven col·lapsades. Va!, he pensat jo, cinc milions de cotxes de gent sa que compareix a sa feina, no es estrany si hi ha embossos;  es PP ha de fer ses coses a poc a poc. Però, ets embossos no han estat per això, eren per sa brusca.

2. Sa broma de votar Chuiquilicuatre per Eurovisio, si a un el trobaven d’humor, tenia sa seva gràcia. Però, ara votar el Sr Rajoy… ja es passar-se amb sa brometa; que és per quatre anys!

Un comentari a “Eleccions amb humor

  1. Us imaginau que cada dia dematí acudissin 5 milions més de persones a fer feina amb els seus respectius cotxes? Hi hauria uns embossos enormes (ja hi ha embossos ara!). Per això hem d’estar infinitament orgullosos de que hagi sortit elegit el senyor Rajoy, que mos mantindrà les carreteres desembossades (i sense haver de promoure el transport públic).

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada