Es Racó de card cat… per Araceli i Magdalena

El director general d’Atenció Primària, Fernando García visita els municipis recollint informació per millorar el funcionament dels Centres de Salut.Dilluns dia 21 de novembre es va desplaçar a Sant Llorenç acompanyat de la coordinadora de infermeria del sector de Llevant, Laura Frontera per reunir-se amb representants de les associacions del municipi, els quals exposaren les seves queixes i propostes per millorar els serveis sanitaris.

La principal petició va ser la necessitat d’ampliar els horaris de Pediatria a tots els nuclis poblacionals dels municipi i tenir previst un pediatre substitut, ja que actualment si el que tenen es posa de baixa no es cobreix el servei.

També hi hagué fortes queixes referent al funcionament de les urgències del PAC de Son Servera.

Es reivindica la creació d’un PAC degut al increment poblacional que ha tingut el municipi dins els darrers anys, això unit a que Sant Llorenç triplica el nombre de usuaris els mesos d’estiu. És de primer necessitat poder comptar amb un PAC que doni servei les 24 hores als diferents nuclis poblacionals del municipi.

També entre altres queixes s´exposa el retard amb les consultes a especialistes del Hospital de Manacor.El director Fernando García, es va comprometre a mirar el cas d’una pacient  que espera des de l’any 2010 per una consulta de de Dermatologia.

Al mes de desembre acabaran les visites als diferents municipis i al cap de mig any es faran noves reunions per tal de veure els resultats dels canvis aplicats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.