Va ser un delit

Va ser un delit. Un grupet de llorencines i llorencins assistírem, el passat dissabte, a la presentació del disc “Siau qui sou” de Guillem d’Efak al Teatre de Manacor.L’acte, magníficament conduït per Biel Barceló, comptà amb la col·laboració de Tomeu Mestre, Balutxo, Biel Oliver, Majoral, i Gabriel Oliver, Torres, que foren els encarregats de dur endavant una taula rodona, sense taula, que, a la primera part de l’acte, ens introduí en la vida i en l’obra del poeta manacorí.

A la segona part, la Banda de Música de Manacor, dirigida per Pere Siquier, interpretà, amb la col·laboració de Tomeu Mestre (recitats), Biel Oliver i Maria Rosselló (veus) i Delfí Mulet (guitarra), unes quantes cançons del disc: “Siau qui sou”, “Cançó de Son Coletes”, “Balada den Jordi Roca”, “Les antigues barques”, “Vou veri vou per no dormir”, “Roc de fona”, …

Fou una expressió de mallorquinitat. Feia temps que els pèls no se me posaven de punta… Va ser un delit i me va saber greu per a totes les persones que es perderen el concert. El disc, amb portada de Miquel Barceló, ja està a la venda.

Les antigues barques              Vou veri vou per no dormir

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada