Ha mort Enric Barbat

A través d’un missatge de l’amic Tomeu Balutxo he sabut de la mort d’Enric Barbat, ahir a Menorca.Enric Barbat va formar part dels 16 JUTGES, el sisè del grup. Serveixi aquesta cançó: Els qui vénen, amb lletra del poeta Joan Margarit, de recordança.

Els qui vénen

2 comentaris a “Ha mort Enric Barbat

 1. Es tens de sa moguda des setze jutges jo era bastant jovenet, i com ademés sa nostre estancia he sa escola, va se molt curta i limitada, no entenia molt be sa moguda; Però com sempre he esta interesat en sas coses noves, aquets Mediterranis foren es primers en comença ha ferme obrir es uis. Per tant gracias per sa teva labor.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. El moviment dels SETZE JUTGES va ser molt important per la música del país, però també pel restabliment de les llibertats nacionals. Jo era jovenet i no estava assabentat de la moguda, però ja escoltava les cançons de Joan Ramon Bonet, Lluís Llach, Raimon o Maria del Mar Bonet i encara les escolt. No puc deixar de recomanar-vos el darrer CD de Raimon, “Rellotge d’emocions”

  http://www.youtube.com/watch?v=i659NB2NoHk

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada