Nova enquesta de Card.cat

Ja tenim aquí la nova enquesta. Com sempre, tendreu dues setmanes per a votar i, mentrestant, podreu anar seguint els resultats parcials a partir del gràfic que deixam sempre en portada (a la banda dreta, just davall de la nostra agenda).

Aquesta setmana tornam a tractar un tema polític que ens toca a tots: la crisi. La pregunta que us plantejam és la següent:

Creus que les polítiques d'austeritat acabaran essent positives per a la majoria dels ciutadans?

  • No (82%, 32 Vots)
  • (18%, 7 Vots)

Nombre de votants: 39

Loading ... Loading ...

8 pensaments a “Nova enquesta de Card.cat

    • Ens referim en general. És a dir hi hauna part d’economistes q diuenque els governs han d’invertir perquè es mogui l’economia i sortigum de la crisi; altres aposten per l’austeritat, disminuir la inversió pública (en general: obres, educació, sanitat, projectes…) per sortir-ne. Voltros heu d’elegir la vostra opció.

  1. Ens demanen austeritat a nosaltres per a pagar els bancs que ens estan robant? Si no feim com a Islàndia i empresonam a tots aquells que malbaraten els nostres doblers no sortirem mai de la crisi.

  2. No hi ha doblers per les escoles però en canvi n’hi ha per fer autopistes? Mentre a Alemanya necessiten Enginyers aquí seguim amb la penosa política que ens ha portat fins aquí on som. El que dèiem de “pa per avui i fam per demà” resultà ser cert però estem encaparrotats a seguir fent-ho igual. No n’aprendrem mai, tenim el que ens mereixem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.