Arròs Grec

No sé perquè posaren el nom de Grec a aquesta casta d’arròs. No crec que a Grècia sigui l’arròs la millor especialitat, però almanco als hotels on he estat fent feina es donava aquest nom al plat que ara us explicaré:

Cada partida de dies es feia xafarranxo a la càmera i dels escapulons d’embotits es feia “Ropa Vieja”: dels de carn, d’una hamburguesa, de salsixes, tant de les petites com de les grosses, etc. Igual de la verdura: un bocí de col, una bleda, una carxofa, uns espinacs, etc.

S’agafa sa Carn i ses hamburgueses juntament amb ses Salsitxes. Es tallen a quadrets no masa grossos i se sofregeix. Després es fa sa verdura tamé a bocinets no masa grossos, i quan sa carn està sofrita s’hi afegeix sa verdura.  S’hi posa un poc de tomàtiga triturada, un poc de sal, i s’hi salteja s’arròs.

Se procura tenir una olla de brou i se n’hi va posant un poquet. Es posa all i julivert picat, quan a s’arròs li falten uns cinc minutets per ser cuit. Seguidament es posa s’all i juilvert picat, i cap al forn fins que s’ha acabat es brou. Idò se pot menjar bé, no és gens dolent!

Bé, si un o una no té temps de pensar en sa cuina i li fa ganes, això probablement per ca nostra serà es setè plat de sa setmana, com sempre per ordre alfabètic: Arròs Blanc, Bacallà en Salsa, Canalons, Conill en Ceba, Peix, Tumbet, i Torrat.  Bon Profit!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada