En Toni Lluís marxa de l’Atlètic de Madrid

Si fa poc us presentàvem una entrevista amb en Toni Lluís Servera com a preparador físic de l’Atlètic de Madrid, malauradament hem de d’anunciar que ja no ocupa aquest càrrec ja que l’equip matalasser ha decidit destitur-lo juntament amb tot l’equip tècnic sencer (Manzano com a primer entrenador, però també els seus ajudants).

Des d’aquí vull animar en Toni Lluís i donar-li tot el suport ja que és un gran professional, i a més llorencí. Ja sabem com funiona això del futbol professional, tan volaptuós i injust, en el qual només manen els resultats i els caprtixos dels més alts dirigents. De totes maneres un  home amb el seu currículum (Mallorca, Sevilla i Atlètic de Madrid) no crec que s’estorbi gaire a trobar un altre gran repte, amb o sense en Manzano. Sort Toni!!!

3 comentaris a “En Toni Lluís marxa de l’Atlètic de Madrid

  1. Ahir en Toni Lluis Servera, més coneguts a certs àmbits com ‘en que salgaaaaaaaaaaaann’, va participar a la tertulia esportiva del programa Fora de Joc de Canal 4. Avui, dimarts dia 10, la tornaran a repetir a les 19.30 per si algú s’ho va perdre o vol tornar a disfrutar de les seves apreciacions.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)
  2. Com un dia ja li vaig pronostica es seu fitxaje pel Sevilla; Ara li dic: Tranquil, es teu proxim desti sera el Villa-Real, Donau tens en es tems i veureu com es meus prenostics se complexen. Però el tanto, Toni; Espanya es entrenedos tenen un promedi de vida, come tals de devers deu anys; I el Sr Manzano ja les ha cumplits; No se si comenseria ha mira de viura per tu mateix. Be Toni, te desix un proxim bon desti, que hi pasis gust de fer feina, i que tengas molta de sort.

    VN:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada