Els reis d’orient arribaren a Son Carrió

Ses majestats, Melcion, Gaspar i Baltasar arribaren a Son Carrió la nit de reis, carregats de regals i d’il·lusions. El foc i la música els acompanyaren pels carrer fins a la plaça de l’església on adoraren el nin Jesús. Els pastors s’escalfaven vora el foc i els més petits no tenien fred, embolcallats pels nervis de veure de prop els seus reis. L’àngel els rebé cantant i després de donar l’encens, l’or i la mirra partiren amb les carrosses per a  repartir els regals a les cases de Son Carrió que tenien parades les faves dins les sabates.

Podeu veure totes les fotos a la pàgina web: www.carriocity.com

Aquest article s'ha catalogat com a General per Catalina Rafela representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada