Se suprimeix el programa “PROA”

El passat dia 11 de gener, la conselleria d’Educació, Cultura i Universitats, a través d’una carta signada pel director general d’Ordenació, Innovació i Formació Professional, comunicà a la direcció de l’escola “Mestre Guillem Galmés” de Sant Llorenç que a partir d’aquesta data es deixava de realitzar el programa “PROA” (Programa de reforç, orientació i suport).

Aquest programa anava dirigit a l’alumnat del segon i tercer cicle de primària.

Una vegada més l’educació pública sofreix les retallades  i, en aquest cas, pateix una iniciativa que s’havia posat en marxa per millorar la qualitat de l’educació.

Aquest article s'ha catalogat com a General per Josep Cortès representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

2 comentaris a “Se suprimeix el programa “PROA”

  • Serafí, esperaré, amb molta paciència, que me presentis a un votant o persona afí a la dreta (o d’esquerra, me és igual… te costarà trobar-ne alguna) que estigui confome amb aquesta mesura. Ja no diguem, una persona que exercís el seu vot amb la intenció que això es dugués a terme.
   De totes formes, si la trobes i me la vols presentar, m’avises i jo te’n presentaré un parell que encara esperen que s’esbuquin es xalets de Ses Covetes o que encara esperen poder passar a peu pel litoral de Sa costa del pins (promeses explícites de les anteriors eleccions autonòmiques i estatals, que de ser un problema existencial varen deixar de ser-ho sense fer absolutament res de res: aixó és eficàcia)
   No volies demagògia? I do ja la tens pes morros 🙂

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada