Tota fruita a son temps… (llimones)

Havent publicat, fa uns dies, les taronges, no ens podíem oblidar de les llimones, un cítric indispensable dins qualsevol cuina mallorquina.

De la llimona se’n aprofita gairebé tot: el suc, el formatge, la pell, i fins i tot les fulles de la llimonera. Aquí us deix aquesta recepta:

Ingredients:

  • Fulles de llimonera.
  • 1 ou.
  • 3 cullerades de sucre.
  • 1 tassó (mida cafè) d’aigua.
  • Farina.
  • 1/2 cullerada de llevadura Canari.

Preparació:

Netejar i deixar eixugar les fulles. Preparar la pasta (fer el doble o el triple si se n’ha de fer molta). Mesclar l’ou amb el sucre i l’aigua, el canari i anar afegint farina fins que la pasta quedi bé (ha de quedar clareta, però s’ha d’aferrar a les fulles). Remenar amb el turmis perquè no quedin grums. Banyar, d’una en una, les fulles dins la pasta i posar a fregir dins oli. En estar, treure-les i deixar eixugar damunt d’un paper de cuina.

La fulla no es menja, la pasta ja ha agafat tot el seu sabor i aroma exquisit (i si encara és calenteta molt millor).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada