La setmana que entram, segons el “parenòstic”

Setmana de bon temps i bona temperatura. Poc a poc el Sol guanya minuts a la nit. A finals de setmana tendrem 10 hores i 5 minuts de claror i, dia a dia, el Sol surt un minut més prest i es pon un minut més tard.La Lluna serà nova dia 23 a les 8 hores i 39 minuts en el signe d’Aquarius.

Passada la festivitat de Sant Antoni és un bon moment per començar a fer el planter de les tomatigueres. No vos fieu del bon temps i feis el planter en un lloc arracerat. Cultivau les faves. Sembrau els alls el dia 25, festivitat de la Conversió de Sant Pau, i tendran propietats curatives si els colliu el dia de Sant Joan.

La conversió de Sant Pau

Diuen que els qui neixen tal dia amb la seva saliva curen les picades dels animals. Els qui neixen durant la vuitada del sant només són “paus” per a ells mateixos.

 

Aquest article s'ha catalogat com a General per Tomàs Martínez representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada