In the Backyard a Sa Màniga

El proper divendres, dia 3 de febrer, a les 20 hores i per només 3 euros, la companyia teatral Noctàmbuls estrena a Sa Màniga l’obra In the backyard, la qual va guanyar el 2n premi Art Jove a Espectacles de Petit Format. Aquí en teniu més informació:
 
“In the backyard” tracta de com Bet, un jove que ha estat desnonat, acampa al pati de darrera de la casa de Lowi, un jove director de banc. La història està situada en una societat en que la crisi econòmica ha fet estralls, i Bet, al costat de Pinki, una jove ex-okupa que s’amaga d’alguna cosa per alguna terrible cosa que ha fet, intenta convèncer a Lowi de que els deixi quedar a viure en el seu pati de darrera.L’obra és una reflexió tragicòmica del futur que li espera a una generació massa vella per començar a decidir el seu futur i en el que el món laboral no els hi ofereix cap perspectiva. Es demanen des de què queda quan no queda res, al sentit de ser un superheroi avui en dia.L’obra explora el conflicte entre una societat abocada a l’individualisme i la solidaritat que sorgeix quan “ja no queda res”. Així mateix l’obra també es pot entendre com un assaig sobre la generositat.

 

L’obra ha estat escrita per Jaume Miró a l’estiu del 2011 per ser representada pels actors que la fan: Biel Bisquerra, Pau Arévalo i Toti Fuster.

2 comentaris a “In the Backyard a Sa Màniga

  1. Moltes gràcies Pau. I això del talent… espera per dir-ho a venir a veure-la, no? 😉 Una aferrada crack! I per cert enhorabona pel Card.cat, un diari digital excel·lent!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada