2 comentaris a “Imatge amb pregunta

  1. Jo ja fa estona que el faig servir i he pogut prescindir totalment del programari privatiu. Però més que programari el que hauriem de fer servir serien sistemes operatius oberts com Ubuntu per exemple. Val a dir que després de comprovar l’estabilitat d’aquest sistema, l’escola de Sant Llorenç va decidir fer la passa endavant i té l’Ubuntu instal·lat a la pràctica totalitat de la seva xarxa d’ordinadors. A partir d’enguany ja podran gaudir d’un sistema sense virus, estable i ja no hauran de pagar més llicències per el Sistema Operatiu.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)
  2. Per cert si qualcú té qualsevol dubte al voltant d’aquest tema no dubteu en demanar, us ajudaré amb el que sàpiga.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada