RACA. Primera entrega

Aquesta seria la primera entrega del treball experiencial “reflexions a l’entorn d’una adequació conceptual orientada a l’acció”.

Tan sols va dirigit als lectors de card.cat que tenen dubtes o estan una mica insatisfets, els fa mal, alguna part del seu viure.

Qui tingui les idees clares i estigui segur de si mateix, al pertànyer a una altra tribu, es pot estalviar tant la lectura com els comentaris.

Tot comença amb una reflexió oberta sobre situacions normals, actuals…que porten a la reflexió i a la recerca d’informacions…per acabar amb propostes de desenvolupament (si algú s’hi enganxa haurà de triar les seves)

Bon profit!

3 pensaments a “RACA. Primera entrega

  1. A vegades reflexion sobre situacions normals, cerc informació o torn a reflexionar la situació, i a vegades desenvolup una proposta de resolució, no sempre satisfactória, peró a vegades resolutória.

  2. Atenent que la majoria de decisions són instintives (que després justificarem amb la raó), la passa de qüestionar-ho tot, de passar de les certeses inconscients a la reflexió no resulta fàcil. Des de la reflexió me n’adono que moltes vegades caig en l’errada de “pensar que tenc raó” sense qüestionar-ho”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.