Una de neu

Ara que està de moda i present en molts de punts de Mallorca, m’ha vingut a la memòria que guardava aquesta foto de l’any popularment conegut com l’any de la neu.

M’ha semblat un moment oportú per publicar-la, perquè són molts els lectors de Card.cat que encara no havien nascut. Per recordar aquell rar fenomen (rar almenys en la nostra comunitat) s’han de tenir de 60 anys per amunt. Allò va passar en el febrer del 56, mira quina casualitat 56 anys després.

La foto està presa en la carretera de Son Servera a l’altura de’s Camp Rodò, si fa no fa, per on viu ara en Gaspar Fai. La casa era de’n Vives i na Voreta, els dos majors de la foto, la dona té al seu fill, en Xisco voreta, per les espatlles. El de l’esquerra, amb un degotís congelat a les mans és en Jaume de Son Trobat, a la dreta, més xulo que un vuit, en Toni artaner.

Jo tenia 11 anys.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada