A on la pegam?

Aquest cap de setmana està atapeit de bons espectacles i una bona sorpresa per als més rockers:

    • A Sa Màniga, avui divendres ‘Deu cèntims companyia teatral’ presenta Tot allò que els nostres néts haurien de saber de nosaltres que va aconseguir el 1r premi del Certamen d’Ajudes a la distribució d’espectacles teatrals de petit format d’Art Jove 2011. Demà dissabte hi haurà dos espectacles: la companyia de pallassos ‘Els Naufrags’ fara riure als menuts i no tan menuts amb A lo tonto a lo tonto i més tard a les 20:00 podrem escoltar el quartet de saxos Arts sound quartet que es va alçar amb el 2n lloc del premi del Certamen Art Jove de grups de cambra.
    • Al teatre de Petra el grup musical ‘Cap pela’ presenta el seu musical Moon river & other movie songs a on versiona diferents bandes sonores de pel·lícules.
    • Demà dia 11 al Teatre de Manacor l’associació Renou col·lectiu organitza el concert de Triphasic trio musical format per Libert Fortuny, Gary Willis i David Gomez. Al final de l’escrit podreu trobar un vídeo seu.
    • I per acabar demà al pub Duc 1 del Port de Felanitx, els més rockers gaudireu amb el concert de Rebeldes. A continuació us deixam el vídeo dels de Carlos Segarra Mediterraneo.

i aquest és el video de trifàsic.

2 pensaments a “A on la pegam?

    • Home, a mi m’agrada tota classe de música, el rock també i no te dic que mo em faci ganes anar-hi, però les feines de pare em passen davant 🙂 .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.