Rueta 2012 a Sant Llorenç

El dijous llarder, com és habitual, sortiren els nins i nines de l’escola i l’escoleta de Sant Llorenç a desfilar pel poble disfressats.

Un onada de color, música i moviment fou la desfilada de la rueta de Sant Llorenç que va itinerar pels carrers del poble amb molta animació i festa: policies, pintors, roquers, jardiners, cambrers, cuiners, pagesos, futbolistes, mags i de moltes més professions foren els tema que l’escola va escollir per les disfresses d’enguany.

La festa va continuar el capvespre al poliesportiu Margalida Fullana, on hi hagué una animació infantil que va fer ballar, jugar i cantar als més petits durant una hora i mitja, tot ambientat amb un bar que els de 5è i 6è ens oferiren berenar i begudes per recaptar fons pel seu viatge d’estudis.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada