Nou partit de futbol femení

Aquest dissabte, dia 25 de febrer, l’equip femení de futbol s’enfrontarà a les al·lotes de Son Macià a les 16:00. Des d’aquí vos animam a venir a Son Macià a passar una bona estona i a veure un partit en què les llorencines anirem a cercar la remuntada de l’1-0 del partit que vàrem fer a Sant Llorenç al mes de desembre. 

De llavors ençà l’equip llorencí s’ha reforçat amb un parell de fitxages: na Lourdes, que de ben segur farà molts de gols; na Trini, un gran reforç a la defensa; n’Angi, que estira tot l’equip per envant; i na Donna, que va començar just ahir i a la qual animam a continuar.

Vos esperam a tots a Son Macià!!!

2 comentaris a “Nou partit de futbol femení

  1. Ànims per l’encontre, vos tendré present en les meves pregàries. Ara es veurà si la classe magistral den Toni Lluis “que salgaaaan” ha influit a l’afany victoriós d’aquest equip. Esperem que no sigui així, que no es noti l’efecte Mansanita Revolution i que no es surti a defensar un 1-0 en contra.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada