La cançó de la setmana

Com que fa temps que no posam “rockers peluts”, avui en posarem uns de bons: Black Sabbath (grup percussor del hevay metal dels anys setanta). Aquest grup britànic va aconseguir mesclar melodies prodigioses amb salvatge rock and roll, estil el qual va marcar el heavy metal posterior. A causa de la seva lletra i aspecte obscur i sinistre, sovint eren considerats satànics (per molt que després els  Rollings Stones fossin considerats “majests satàniques”) i no eren gaire  ben vistos pels sectors conservadors de la societat.

Per xerrar d’aquesta banda, és imprescindible anomenar el vocalista i líder del grup, Ozzy Osbourne, el qual tristament molts coneixereu més pel seu reality show  The Osbournes (en el qual no queda precisament ben parat) que per la seva música. Tot això ve a demostrar que darrere un gran artista, sovint hi ha part de bogeria (i en el seu cas un clar declivi).

Us deix el vídeo de la cançó Paranoid subtitulada en espanyol.  És poderosa, guitarrera, dura… rock and roll en estat pur.

2 comentaris a “La cançó de la setmana

  1. M’ ha sorprès que posassis Black Sabbath. Així m’ agrada Pelleta!!! Que posis grups dels meus. Visca el Heavy Metal!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada