Comunicat de premsa de jubilats per Mallorca

Jubilats per Mallorca valora positivament el contingut institucional del discurs fet pel president del Parlament de les illes Balears, Sr. Pere Rotger, amb motiu de la diada de les illes Balears, el passat dia 1, en defensa del model lingüístic vigent i en contra de la minorització de la llengua pròpia de les illes Balears.

Per desgràcia, i encara que aquest model quedi enfora de reconèixer a la nostra llengua els drets que li pertoquen segons la Declaració Universal dels Drets Lingüístics, no és això el que està fent i projectant l’actual govern Balear, que en temps de crisi crea despeses innecessàries rompent consensos i projecta mesures que dificultaran l’accés al treball dels nostres joves.

Per tant, i en vista dels fets objectius, tot i alegrar-nos del discurs del Sr. Rotger, mantenim la vaga de fam i la crida a la mobilització en defensa del mallorquí, del menorquí, de l’eivissenc i del formenterer, el coneixement dels quals el govern vol fer innecessari, fins i tot a la funció publica, llevant el requisit de català.

Palma 3 de Març de 2012

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada