Nota de premsa d’Esquerra Unida

Esquerra Unida ens ha fet arribar aquesta nota de premsa:

El primer dissabte de març, Esquerra Unida de Capdepera, reuní una trentena de ciutadans i ciutadanes sensibilitzats amb la protecció del seu patrimoni natural per recollir fems del litoral de Cala Agulla, incloent-hi la platja, boscos i camins i zona de dunes.

La recuperació del sistema dunar de Cala Agulla és una vella reivindicació d’Esquerra Unida que a la fi ha pogut aconseguir-se. Ara demanen a l’Ajuntament de Capdepera i a les empreses concessionàries que exploten l’espai, una major neteja, criteris de sostenibilitat i campanyes de conscienciació a la ciutadania i dels visitants estrangers, per tal de conservar en bon estat aquest emblemàtic indret i que tothom en pugui gaudir-ho.

Per aquests motius, s’exposaran aquests fems recollits a Cala Agulla als mercats de Cala Rajada i Capdepera, juntament amb un panells informatius, per tal de conscienciar els visitants.

Finalment, Esquerra Unida vol agrair a l’Ajuntament de Capdepera la cessió de material com bosses de fems i guants per facilitar la tasca als voluntaris i voluntàries.

Un comentari a “Nota de premsa d’Esquerra Unida

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada