7 dies en vaga de fam

Jaume Bonet, membre de l’Associació Jubilats per Mallorca, compleix avui el setè dia de vaga de fam. Aquesta vaga és la resposta de l’Associació Jubilats per Mallorca a la política lingüística del govern del PP.

En aquests set dies de dejuni total (només beu aigua), han estat nombroses les visites a Can Alcover per donar suport a aquesta acció i es compten per centenars els correus electrònics de suport que ha rebut en Jaume.

El dia a dia transcorr dedicant una part important del temps al descans i la resta a rebre visites, contestar el correu electrònic i rebre noves dels amics i col·laboradors. El metge vigila diàriament el seu estat de salut.

Podeu veure un vídeo amb unes paraules d’en Jaume Bonet aquí:

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada