La cançó de la setmana

Avui viatjam fins a l’escena independent de Barcelona amb els Pinker Tones, un grup de música de pop electrònic relament divertits i que animen a moure el cos i anar de festa. Si he de dir ver, podrien ser una bona alternativa a les revetles de les festes patronals.

Fa uns anys era bastant reticent a la música electrònica, però gràcies a programes com Siglo 21 (de Ràdio 3) i supòs que a la meva pròpia maduració, he aconseguit llevar-me’n els prejudicis. Això no vol dir que ara en sigui un expert, i ni tan sols un bon aficionat, senzillament és que he après a a apreciar el que pot aportar aquest tipus de música. Mai aniré a sentir una sessió de DJs, ni ballaré per Fisical, però sí que he de reconèixer que l’electrònica pot ser interessant i ben mesclada amb altres estils pot donar resultats meravellosos. És el cas de Chemical Brothers, Prodigy, Primal Scream, Mendetz (que posaré la setmana que ve) o el cas que ens ocupa, Pinker Tones. Amb els psuedònims de  Mister Furia i Professor Manso aquests catalans han aconseguit atravessar fronteres i omplir clubs d’Anglaterra o Japó.

La cançó que us propòs és Sexy Robot, del seu disc Wild Animals (2008), una composició electrònica perfectament ambientada al món de la robòtica. El vídeo que he elegit és el de l’actuació en directe que feren fa uns anys al programa que tenia Buenafuente a La Sexta. Esper que us agradi!

 

 

Un comentari a “La cançó de la setmana

  1. Retroenllaç: La cançó de la setmana | card.cat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada