Primal1: Tanatori municipal

Altres vegades s’ha comentat:

a.- Davant una cosa que no t’agrada solament tens tres camins possibles: intentar canviar-la, acceptar-la tal com és o anar-te’n. Es clar que quan es parla de “cosa” es refereix a fets, mai a persones, que, com també sabem, totes som “multipersonals”.

b.- Un camí per poder canviar les coses que no ens agraden, si no són referides al nostre ser, es “reclamar” a les persones o entitats que poden actuar i/o en son responsables, una acció. Res a veure, idò, amb l’habitual corc de la queixa que sempre resulta estèril per varis motius: generalment no es dirigeix a la persona que pot actuar, et crea mala bava, defuig del propi camp d’acció.

En aquest entorn de reclam és on varen néixer, fa temps, les “primal”: propostes raonades i interessades per a la millora de l’acció local. Son això, propostes dirigides a les persones ostenten algun tipus de responsabilitat o que, si volen, poden actuar.

Primal 1: Endreçar la imatge visual des del tanatori municipal

Proposta: Que es retirin els sobrants d’obra i el forn crematori o, si mes no, que es dissimulin amb una coberta vegetal que hi ha davant la terrassa del nou i flamant tanatori municipal de Sant Llorenç

Motiu: Qüestió estètica i de recolliment. Especialment sensible en moments de dol

Adreçada a: Ajuntament de Sant Llorenç. Via suggeriment a la pàgina web en data 11/03/2012

Un comentari a “Primal1: Tanatori municipal

  1. Ja posats a demanar jo també tinc una “Primal”. En la meva humil opinió fa falta un mirall en l’encreuament del carrer des Pou amb el carrer Femenias.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada