Primal1: Tanatori municipal

Altres vegades s’ha comentat:

a.- Davant una cosa que no t’agrada solament tens tres camins possibles: intentar canviar-la, acceptar-la tal com és o anar-te’n. Es clar que quan es parla de “cosa” es refereix a fets, mai a persones, que, com també sabem, totes som “multipersonals”.

b.- Un camí per poder canviar les coses que no ens agraden, si no són referides al nostre ser, es “reclamar” a les persones o entitats que poden actuar i/o en son responsables, una acció. Res a veure, idò, amb l’habitual corc de la queixa que sempre resulta estèril per varis motius: generalment no es dirigeix a la persona que pot actuar, et crea mala bava, defuig del propi camp d’acció.

En aquest entorn de reclam és on varen néixer, fa temps, les “primal”: propostes raonades i interessades per a la millora de l’acció local. Son això, propostes dirigides a les persones ostenten algun tipus de responsabilitat o que, si volen, poden actuar.

Primal 1: Endreçar la imatge visual des del tanatori municipal

Proposta: Que es retirin els sobrants d’obra i el forn crematori o, si mes no, que es dissimulin amb una coberta vegetal que hi ha davant la terrassa del nou i flamant tanatori municipal de Sant Llorenç

Motiu: Qüestió estètica i de recolliment. Especialment sensible en moments de dol

Adreçada a: Ajuntament de Sant Llorenç. Via suggeriment a la pàgina web en data 11/03/2012

Un pensament a “Primal1: Tanatori municipal

  1. Ja posats a demanar jo també tinc una “Primal”. En la meva humil opinió fa falta un mirall en l’encreuament del carrer des Pou amb el carrer Femenias.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.