El bar Poker de s’Illot tornà a obrir les portes

El llegendari Bar Poker de s’Illot tornà a obrir les portes
El passat divendres tornà obrir les portes el llegendari bar Poker de S’Illot. El seu propietari, n’Andreu “Beia”, fa uns anys hagué de tancar el local per motius de salut. En aquesta nova etapa els responsables del bar són en Juan Pedro Velasco i la seva filla Victòria. Els amants de la ruta de les tapes tenen un nou punt d’encontre a S’Illot, ja que a més dels tradicionals serveis de bar i cafeteria podran trobar al bar Poker, a diari, un selecte servei de tapes.

Aquest article s'ha catalogat com a General per Magdalena Ordinas representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Un comentari a “El bar Poker de s’Illot tornà a obrir les portes

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada