Els retalls selectius del Govern Balear

Aquest passat dimarts, el Parlament Balear va aprovar amb la majoria absoluta del PP la proposta de l’ajuntament de Palma de canviar el nom de la ciutat per el de Palma de Mallorca, com en l’època franquista.Una mesura que el batle de la ciutat, el popular Mateu Isern, defensa per la projecció exterior del turisme.

Aquest canvi la fet sense escoltar als filòlegs que li han repetit mil i una vegades que l’única forma oficial dels topònims a les Illes Balears és la catalana.

D’ençà que comença la seva legislatura, tant a l’ajuntament n’Isern com al Govern en Bauçà, les retallades més fortes que s’han duit a terme són les de sanitat i sobretot les que afecten a la cultura pròpia de les Illes.

Així les coses i tenint en compte que tot el que deuen als diferents centres i amb previsions de més retallades a les escoles i instituts, m’agradaria saber de on es trauran els doblers per canviar les senyals de trànsit (per posar un exemple) i posar el nou nom de Palma de Mallorca, tenint en compte que n’hi ha centenars de senyalitzacions amb el nom antic.

De moment l’única cosa certa és que aquest govern li agrada adoptar mesures populistes que no ens aporten cap benefici i en canvi deixa molt malferida l’educació dels nostres fills.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada